Ягідний гратен з вершками за 10 хвилин. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Смакота, яка тане в роті! Готуємо вишуканий ягідний гратен із ніжними вершками – ідеальний десерт. Це поєднання соковитих ягід, ніжного вершкового крему та хрусткої карамельної скоринки не залишить вас байдужими.
Цей десерт готується дуже просто та швидко – усього кілька інгредієнтів та мінімум зусиль. Ви можете використовувати будь-які улюблені ягоди: полуницю, малину, чорницю, смородину або навіть їх мікс. А завдяки вершкам гратен виходить неймовірно ніжним та ароматним.
Тож готуйте разом із нашими кулінарами насолоджуйтесь смакотою.
Інгредієнти:
- Жовтки – 2 шт.
- Вершки – 100 мл
- Цедра лимона
- Цукор – 15 г
- Чорниця – 50 г
- Полуниця до подачі
- Полуничний йогурт до подачі
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu