Готуємо хачапурі по-аджарськи без тіста. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Про програму
Хачапурі по-аджарськи — усім відома грузинська страва. Вона вважається дуже калорійною, бо має у своєму складі чимало борошна і жирного сиру.
Проте наші шеф-кухарі підготували для вас особливий рецепт, за яким ви точно не отримаєте зайвих калорій. Жодного тіста!
Завдяки кисломолочному сиру ця страва підійде навіть тим, хто на дієті. Тож переглядайте новий випуск рубрики «Смачного» та готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Кисломолочний сир - 100 г
- Яйце - 1 шт.
- Вівсяне борошно - 30 г
- Сир твердий - 50 г
- Сіль за смаком