Теплий картопляний салат з яйцем і горошком. Рецепт від Вікторії Науменко та Романа Нестерчука
Хочете приготувати щось смачне, просте та ситне? Цей теплий картопляний салат з яйцем і зеленим горошком – ідеальний варіант! Він може слугувати чудовим гарніром або ж самостійною стравою. У рецепті поєднується ніжна картопля, варені яйця, зелений горошок та ароматна заправка.
Дивіться відео до кінця, щоб дізнатися всі секрети від наших кулінарів. Готуйте разом із нами!
Інгредієнти:
- Картопля у мундирах – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Горошок зелений – 50 г
- Огірок – 100 г
- Зелень – 100 г
- Сметана – 80 г
Партнером програми є Молочна компанія "Галичина" — один із лідерів виробництва цільномолочної продукції в Україні. Саме у серці Карпат народжується натуральна молочна продукція, яка дарує силу, енергію та натхнення для ваших кулінарних шедеврів.
Офіційний сайт: https://galychyna.com.ua/
Instagram: https://www.instagram.com/galychyna.horeca?igsh=eTUwbzQzcWNobjdu