Ток-шоу "На часі". Вінницький гастротуризм
Якими цікавими стравами дивують ресторатори вінничан та гостей міста, які продукти є гастрономічними брендами та що варто скуштувати, аби спробувати Вінницю на смак - дивіться у програмі "На часі".
Гості студії - Олександр Вешелені, директор департаменту маркетингу та туризму Вінницької міської ради та Інна Кривешко, голова ГО "Вінницька асоціація гостинності "Хліб-Сіль".
У Вінниці триває конкурс "The Best Cook", ініційований міським головою Сергієм Моргуновим та спільнотою гостинності "Хліб-Сіль". Кращі кухарі Вінниці вже почали дивувати журі незвичними стравами зі звичайних продуктів.
Мета проєкту - актуалізувати престиж професії кухаря і створити нові можливості для розвитку гостинності та гастрономічного туризму.
Наразі триває другий етап конкурсу - усі учасники повинні приготувати основну страву, закуску та десерт. Обов'язковим інгредієнтом однієї зі страв має бути вишня, як символ Вінницького стандарту гостинності. Також кухарі мають використовувати традиційні для Поділля продукти, демонструвати оригінальність та креативність.