Вінницький селекціонер вивів сорти кукурудзи з ягідними смаками
Вінницький селекціонер Михайло Нагорняк вже 20 років руйнує стереотипи про кукурудзу та займається створенням нових унікальних сортів. Поєднавши кілька сортів, пан Михайло отримав кукурудзу зі смаком кавуна чи яблука, яку можна їсти навіть сирою.
Наразі Михайло Нагорняк працює над ще одним ноу-хау – синьо-жовтою кукурудзою.
Нагадаємо, кукурудза зі смаком глясе, херсонського кавуна та яблука створив вінницький селекціонер. Як з'явилися нові сорти та що спонукало їх появі, Михайло Нагорняк розповів ексклюзивно у "Світанку".
Міська лікарня №1 отримала багаторазові хірургічні інструменти Вінницькі дитячо-юнацькі спортивні школи провели акцію для дітей-переселенців