Щоб були сили орків бити: фронтові страви готують волонтерки в Луці Мелешківській
Гарбузова каша, голубці, грибний суп та борщ «20 хвилин». Ситні та корисні обіди для наших захисників готують волонтерки з Луки-Мелешківської.
Щодень висушують мішки овочів, перетворюючи їх на чипси. А потім фасують в набори. М'ясо до борщу передають бійцям у вигляді тушонок. А днями жінки запустили виробництво гарбузових каш. У планах – готувати супи з печериць.
- Які відгуки наших ЗСУ про борщ «20 хвилин»?
- Що додають волонтерки до пакунків для воїнів?
Нагадаємо, сухі борщі та горохові супи готують для захисників десять жінок військовослужбовців з села Людавка. Кухарський батальйон облаштували в оселі однієї з волонтерок.
В Іванівській та Турбівській громадах тепер працюють поліцейські офіцери Верховна Рада ухвалила державний бюджет на 2023 рік