Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти
Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.
Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.
Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.
Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.
Від Сінатри до Фіцджеральд! У суботу у PIROGOV SKY вінничан зачарує «Романтичний джаз в саду» Тропічне повітря з Африки наступного тижня дістанеться Вінниці