Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

21:41 05.07.2024

Цьогоріч через ранню весну та спекотне літо сезон ягід та фруктів розпочався майже на місяць раніше, ніж зазвичай. На полицях майже не знайти персиків, абрикос та слив з-за кордону – все українське та навіть вінницьке.

Їсти фрукти вирощені у вашій місцевості у розпал сезону найкраще, оскільки в них найбільше корисних елементів і їх не обробляють хімікатами для транспортування.

Лікарі наголошують, що не варто їсти плодів, більше ніж дві ваших долоні в день.

Нагадаємо, на Вінниччині зібрали найбільшу в історії кількість зернобобових, зернових, соняшнику, сої та ріпаку. Урожай цьогоріч – понад п’ять мільйонів тонн.

Embedded thumbnail for Сезон українських ягід та фруктів. Як їх правильно обробляти перед вживанням та скільки можна з'їсти

Читайте також

Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Детальніше
Чому погіршується зір у дітей профілактика та лікування косоокості та короткозорості
Чому погіршується зір у дітей: профілактика та лікування косоокості та короткозорості
Детальніше
Свинина у вінницьких супермаркетах подорожчала
Свинина у вінницьких супермаркетах подорожчала
Детальніше
Вінничани стали учасниками Європейського регіонального саміту шкільного харчування
Вінничани стали учасниками Європейського регіонального саміту шкільного харчування
Детальніше
Секрети українського виноробства_ інтерв’ю з виноробом Димитрієм Камінським
Секрети українського виноробства: інтерв’ю з виноробом Димитрієм Камінським
Детальніше
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Детальніше