На Вінниччині учасник АТО створив професійну кухню для майстер-класів
За фінансової підтримки Українського ветеранського фонду підприємець відкрив у Вінниці функціональний простір для кухарів і барменів. Реалізувати ідею вдалося завдяки участі у конкурсній програмі #Варто 2.0.
Про це 7 січня поінформували у Вінницькій обласній військовій адміністрації.
На розвиток своєї справи Тарас Якобчук отримав 980 тисяч гривень. На ці кошти придбав обладнання для функціональної кухні: пароконвектомат, індукційну плиту, холодильне та допоміжне обладнання. У рамках конкурсної програми оновив комп'ютерну техніку, - йдеться у повідомленні.
На професійній кухні шеф-кухарі проводять майстер-класи, діляться своїм досвідом з початківцями й студентами профільних училищ. Також своє обладнання презентують компанії.
Тарас Якобчук впевнений, що його побратими теж можуть започаткувати успішний бізнес. Радить звертатись за порадами до підприємців-ветеранів і брати участь у державних програмах.
Нагадаємо, у вінницькому Ортопедсервісцентрі провели майстерклас з ручного ліплення глиною для військовослужбовців, які проходять реабілітацію. Творче заняття, як складову для психологічного відновлення, для воїнів влаштовують вже вчетверте.