Чим годують вінницькі лісівники мешканців лісу
25 підгодівельних майданчиків на території у 4 тисячі гектарів. У Людавському лісництві дбають, аби у зимовий сезон дичина мала чим харчуватись.
Для кіз та кабанів влаштовують “шведські столи” із різноманітними наїдками. В меню: сіно, віники з дерев та трав, різні види зерна, овочі та фрукти. Без підгодівлі та охорони дичині у лісі не вижити. Тож завдяки підгодівлі годівниці повні, а звірі ситі.
Нагадаємо, прикормлювання допоможе тваринам пережити холод, зберегти сили для розмноження, росту молодняку і стримає від міграції у пошуках поживи. У лісах пригощають кабанів, козуль, зайців, оленя плямистого.
У Хмільницькому районі зі ставка дістали тіло потопельника Дорожники Вінниччини продовжують ремонтувати міст на автошляху М-21