Вінницьке вино по-кахетинськи з грузинських квеврів: що це і коли можна буде скуштувати?
Вино за тисячолітньою грузинською технологією виготовлятимуть на Вінниччині. Одна з виноробень встановила квеврі — глиняний посуд, в якому буде бродити та настоюватися напій.
Таку технологію називають по-кахетинськи. Ємності закопують у землю, а всередину кладуть виноград разом зі шкіркою, а часом і лозою.
Коли можна буде скуштувати вінницьке вино по-кахетинськи — розкажуть наші журналісти.
Нагадаємо, Володимир Гігінеішвілі - український підприємець, будівельник та винороб. Почесний президент "Vinnytsia Wine Days".
У Турбові 71-річна жителька впала в криницю, де й загинула Вінницька поліція викрила три інтернет-магазини з продажу наркотиків