Незабаром вінничани зможуть посмакувати тверді сири з “локальним акцентом”
Відома вінницька компанія завершує облаштування нового цеху з перероблення молока на тверді сири. А вже навесні запропонує тверді сири типу гауда й фірмові молочні продукти з оригінальним локальним акцентом.
Про це 13 лютого повідомляє інформаційна агенція AgroTimes.
Зазначається, що сучасне обладнання дозволить розширити асортимент молочної продукції, а також створити нову додану вартість у переробці молока.
На часі тестування устаткування, навчання персоналу, технології й виробництво, ‒ додали в компанії.
Нагадаємо, на Вінниччині у поточному виробничому сезоні цукрозаводи виробили 442 тис. тонн цукру, обсяги виробництва є найвищими за останні п'ять років. Про це інформують у Вінницькій обласній військовій адміністрації.
Жмеринчанин стягує до свого будинку сміття звідусіль - з вулиці вивезли понад 10 вантажівок На вулицях Калинівки встановили контейнери для збору пластикових кришечок