Як обрати м'ясо, секрети приготування маринаду та скільки коштує м'ясо на вінницьких ринках
Найсмачніший шашлик починається з вибору мʼяса. Соковитий, ароматний, з рум’яною скоринкою – саме таким він вийде, якщо мʼясо для його приготування буде ідеальним за усіма параметрами.
Ціни на м'ясну продукцію на вінницьких ринках за спостереженнями журналістів ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК такі:
- ошийок (свинина) - 230 грн за кг
- свиний окіст - 160 грн за кг
- лопатка - 160 грн за кг
- внутрішня вирізка - 250 грн за кг
А от на що варто звернути увагу при виборі м'яса — дивіться у рубриці "РинОК".
Нагадаємо, в Україні стрімко зростають ціни на овочі: через посуху та скорочення врожаїв. З року в рік ціни на овочі коливаються залежно від сезону. Найвищі показники спостерігаються у квітні, коли торішні запаси на складах виснажуються, а найнижчі – влітку під час активного збору врожаю.
Молодь Вінниці запрошують на захід про персональний бренд Калинівчани повернулися із будівництва фортифікаційних споруд на Донеччині