Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки
Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами, та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів - і все це морозиво. Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.
Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.
Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.
Новини за день — 10 червня 2024 року, станом на 19:00 Вінниця утримує лідерські позиції розвитку. Інтерв'ю з заступником міського голови Андрієм Очеретним