Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

09:37 11.06.2024

Із манго та маракуєю, фісташками, вишнями, ананасами,  та навіть зі смаками кропу, риби, і різноманітних сирів  - і все це морозиво.  Його сучасні виробники виготовляють навіть без цукру та безлактозним. Аби лиш клієнт був задоволений і насолодився поєднанням екзотичних смаків.

Які цікавинки пропонують вінничанам дізнавалась наша Ірина Дідух.

Нагадаємо, відвідуючи Вінницьке училище сфери послуг Міністр освіти та науки України спробував морозиво з гарбуза. Його приготували у сучасній виробничій майстерні, що працює на базі закладу.

Embedded thumbnail for Всесвітній день морозива: незвичні смаки, крафтове виробництво та небезпечні добавки

Читайте також

Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Страви, як у бабусі! Гастровечір у Lolla Gastro Place
Детальніше
Свинина у вінницьких супермаркетах подорожчала
Свинина у вінницьких супермаркетах подорожчала
Детальніше
Вінничани стали учасниками Європейського регіонального саміту шкільного харчування
Вінничани стали учасниками Європейського регіонального саміту шкільного харчування
Детальніше
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Кисломолочний сир: порівнюємо ціни на вінницькому ринку та в супермаркетах
Детальніше
Крафтовий ярмарок та вечір української кухні у Вінниці відбудеться благодійна подія
Крафтовий ярмарок та вечір української кухні: у Вінниці відбудеться благодійна подія
Детальніше
Ковбаса на очереті та каша зозуля_ стародавні рецепти страв на виставці Гастроспадщини Вінниччини
Ковбаса на очереті та каша зозуля: стародавні рецепти страв на виставці Гастроспадщини Вінниччини
Детальніше