Вінницькі студенти наліпили більше 5 тисяч вареників для захисників
Понад 6 тисяч дерунів і 5 тисяч вареників. Саме стільки смакоти для українських захисників приготували вінницькі підлітки. Учні училища №1 традиційно до свят збирають вантаж смаколиків на передову. Для вареників навіть розробили власну технологію заморозки.
Їх спочатку відварюють майже до готовності, змащують олією, аби не злипалися, охолоджують і лише тоді заморожують. Вже на передовій бійцям достатньо лише на 2-3 хвилини занурити вареники в окріп, і страва готова.
Окрім вареників та дерунів, нашинкували ще майже 140 кілограмів моркви, буряка «по-корейськи» та маринованої капусти. У закладі активно співпрацюють із волонтерами і постійно «підгодовують» бійців на Сході. Тож до Нового року смачна бандероль потрапить на передову.
Нагадаємо, Допомогати іншим для них – стиль життя. Історії вінницьких волонтерів