У Подільському зоопарку у Вінниці почали готувати запаси їжі на зиму
Подільський зоопарк почав робити запаси на зиму. Колектив звіринцю готували віники з пагонів різних порід листяних дерев. Саме в молодих пагонах дерев містяться важливі для організму тварин мікроелементи.
Взимку віниками з пагонів ліщини, верби, клена, дуба, липи та інших дерев листяних порід із задоволенням ласуватимуть лами, лані, віслюки, вівці гвинторогі, антилопа Канна, олені, бізон американський, верблюди, муфлони, барани гривасті, вівці курдючні.
Наразі віники розмістили у сухому, добре провітрюваному приміщенні. Тут вони добре просушаться, гарно зберігатимуться, не втрачатимуть смакові якості і поживні речовини протягом усієї зими і до наступної весни, - повідомляє Подільський зоопарк на своїй сторінці у Фейсбук.
Нагадаємо, 7 липня, на Івана Купала, у Подільському зоопарку зробили день відкритих дверей і влаштували свято для маленьких відвідувачів. Захід відбувся під патронатом голови обласної Ради Вячеслава Соколового.