Субпродукти на вінницькому ринку: які страви можна приготувати та скільки коштують
М’ясо та риба — це основні продукти, які ми звикли обирати для приготування страв. Але на ринку можна знайти ще одну категорію товарів, які стають усе популярнішими серед покупців - це субпродукти.
Печінка, серце, нирки, шлунок та язик — справжні апетитні знахідки для гурманів.
ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК у рубриці "РинОк" розкаже, які саме субпродукти пропонують на одному із вінницьких ринків та, що з них готують вінничани.
Нагадаємо, м’ясні вироби — це щось, що є в кожному холодильнику. Ковбаса, шинка, сосиски — як правило, на будь-якому святі або вранці на бутерброді.
У Вінниці дітям із сімей у складних життєвих обставинах передали подарунки від волонтерів з Нансі У Вінниці приспускатимуть прапори під час руху кортежу "На щиті"