Страви, яким позаздрять гурмани, готують учні Центру Профтехосвіти №1
Навчаються не лише теорії, а на й практиці відпрацьовують приготування елітних страв. Кухарі-кондитери Вінницького ЦПТО №1 вправлялись у приготуванні страв із морепродуктами.
Такі уроки у молоді - звична справа, бо ж конкурентний ринок праці вимагає від випускників максимальної підготовки до роботи в реальних умовах.
Нагадаємо, Олександр Горчаков - кулінарний експерт, ресторатор. З початку війни, команда кухарів його закладу харчування готували гарячі обіди на фронт, пригощали переселенців.
Від вогнепального поранення загинув хоробрий гранатометник з Тростянецької громади Кінохроніки Вінниці 1929 року. Як виглядала зруйнована церква на Замості?