Особливості подільської кухні: у Вінниці проведуть кулінарний майстер-клас
Фахівці комунального підприємства "Інститут розвитку міст" запрошують всіх охочих на кулінарний майстер-клас. Учасники заходу будуть досліджувати особливості подільської кухні та готувати страви разом з гастрогідесою Оленою Павловою.
Майстер-клас відбудеться у понеділок, 6 червня, о 15:00 у ресторані "Влтава".
Вінниця - інтеркультурне місто, яке гостинне до кожного, воно має свої традиції та цінності. Особливе місце в цьому посідає подільська кухня з її різноманіттям страв. Ми хочемо надати можливість ближче познайомитися з особливостями подільської кухні тим, хто обрав наше місто для тимчасового чи постійного проживання, - розповідає менеджерка проєктів комунального підприємства "Інститут розвитку міст" Юлія Кашпрук.
Майстер-клас відбудеться у понеділок, 6 червня, о 15:00 у ресторані "Влтава" (вулиця Визволення, 8). Можлива кількість учасників - 15 людей. Для того, щоб взяти участь у заході, необхідно попередньо зареєструватись за номером (067) 706 70 51.
Захід відбудеться в рамках впровадження "Інтеркультурної стратегії Вінницької міської територіальної громади" за фінансової підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ (проєкт "Інтегрований розвиток міст в Україні II" за сприяння Урядів Німеччини та Швейцарії), - повідомляє Вінницька міська рада.
Нагадаємо, у Вінниці проводять цикл кулінарних майстер-класів для дітей-переселенців. Одним із серії стало заняття, де маленьких кухарів навчили готувати грузинські хінкалі.