Грузинські хінкалі, італійські пасти та українські вареники: що їдять школярі на Вінниччині
У Вінницько-хутірському ліцеї запровадили унікальне меню. Щочетверга вибирають одну з іноземних країн та готують страви місцевої кухні. Цього тижня прийшла черга української.
Новий раціон подобається як молодшим, так і старшим ліцеїстам. Тепер харчування у закладі стало різноманітнішим. Продукти для приготування використовують виключно ті, що затверджені Міністерством освіти України.
Куштували вже ліцеїсти страви американської, італійської та грузинської кухні.
Нагадаємо, «Безбар’єрність» – слово, яке, зазвичай, асоціюється з великими містами. Однак на Вінницьких Хуторах дотримуються зовсім іншої думки: «Безбар’єрність – це коли зручно всім без винятку!»
У Вінниці затвердили План відновлення та розвитку громади до 2027 року Віддав за Незалежність найдорожче — своє життя: історія полеглого захисника Володимира Карпуся