Готельєри та ресторатори розробили міський стандарт гостинності
Протягом трьох днів в селі Буша Ямпільського району 20 представників і представниць сфери HoReCa працювали над розробкою Вінницького стандарту гостинності, який сприятиме встановленню високого рівня обслуговування та сервісу в готельно-ресторанній сфері Вінниці.
Учасники та учасниці продумали візію та цінності тих, хто дотримується стандарту, а також елементи сервісу й надання послуг відповідно до стандарту: взаємодію надавачів сервісу з клієнтами, особливості управління та корпоративної етики, інформаційну та комунікаційну складову тощо.
Наразі розроблений концепт Вінницького стандарту гостинності буде доопрацьовуватися. Після цього стандарт в рекомендаційному характері впроваджуватиметься в закладах сфери гостинності.
Через тиждень учасники та учасниці воркшопу зустрінуться ще раз у форматі онлайн, щоб доопрацювати стандарт. А після експертного коригування в листопаді фінальний документ буде представлений середовищу сфери гостинності.
Дивіться також: Оксана Марусич. Правила української гостинності