+70 робочих місць: вінницьке підприємство «Фруктона-ВН» відкриває новий цех
Молоде підприємство «Фруктона-ВН» - одне з найпотужніших в Україні. Тут заморожують до 5 тис тон продукції за сезон. В одних камерах – температура досягає -20, в інших - 40. Наразі географія експорту «Фруктона-ВН» – це країни Європи, Північної Америки та Близького Сходу. До кінця місяця планують запустити новий цех з виробництва фруктових наповнювачів. А це 70 робочих місць для вінничан.
Працює підприємство за принципом так званого повного циклу: від вирощування фруктів і ягід до переробки. А ще залучають до співпраці фермерів. Навіть малим господарствам пропонують не лише здавати стиглу продукцію, а й замовляти її заморозку.
У Вінниці підприємство побудували столичні інвестори.
«Важливо, що інвестор свідомо обрав для старту саме Вінницю і успішно розвивається далі. Значить, ми працюємо у правильному напрямку», - зазначив мер Вінниці Сергій Моргунов.
Як працює «Фруктона-ВН» та хто допоміг вижити вінницьким підприємствам в умовах коронакризи, розкажемо у вечірньому випуску новин о 19-00 на телеканалі «ВІТА». Не пропустіть.