Вінницькі студенти вчилися готувати традиційні для Вінниччини борщі: з вишнею та грибами
На ребрах із вишнею та пісний із грибами. Вінницькі студенти відтворювали стародавні традиції приготування українського борщу. Обидва рецепти родом із Вінниччини.
Захід організували в рамках проєкту «Українська піч мандрує світом». Куштувала вінницький борщ і наша Катерина Соколюк.
Нагадаємо, борщ на вишні включили до збірки рецептів з прогресивних міст і регіонів Європи, яку цього року видала PES Group у Брюсселі (Бельгія). Це проєкт, в якому місцеві політики з різних країн Європи представили особливі для них страви.
У Вінниці на Тяжилові стався сильний витік - хто залишиться без води Фахівці ДСНС проводять для дітей тижні знань безпеки життєдіяльності