Мистецтво чайної церемонії: секрети приготування чаю від майстра східних практик
У китайській чайній церемонії важлива не тільки якість чаю, а й спосіб його приготування. Володимир Липовий, майстер східних практик, й за сумісництвом керівник МКП-ІТА "ВІТА" показав, який посуд потрібен для заварювання чаю і як відбувається цей духовний процес.
Ви вже відчули нові відтінки смаку неперевершеного напою?
То ж скоріше переглядайте інтерв’ю, дізнайтеся більше про Східні традиції та цікаві факти, що роблять Китайський Новий рік одним із найбільш колоритних і символічних свят у світі!
Нагадаємо, 29 січня настав Новий рік за місячним календарем, який також називають китайським новим роком. Його святкують у Китаї, Східній Азії, а також в інших частинах світу.
В Ладижині попрощались з командиром відділення роти охорони У Вінниці судитимуть організаторів ботоферми, які співпрацювали з рф